Ensmärkets Ledarskapsutbildning – så här tyckte deltagarna

Vi är glada att vi fick förtroendet att köra Ledarskapsutbildning för Exertis Captechs lovande talanger. Åtta utvalda har fått en grundläggande utbildning i ledarskap. Sex halvdagar. Vi är glada och stolta över följande kommentarer om utbildningen:

 ”Stort tack för den otroligt grymma ledarskapsutbildningen, mycket som jag kommer ta med mig vidare!”

 ”Kursen överträffade mina förväntningar. Gillar att du relaterade innehållet till vår bransch. Jag är glad att kursen inte gick in på en massa teorier och ledarskapsmodeller. Utan att du höll det på en nivå som kan relateras till våra roller inom Captech.”

”Kul och smarta övningar och roligt att göra lite tokiga saker som man normalt inte gör och även om man inte just då tänker på det, så ger det faktiskt en insikter om hur man fungerar i olika situationer.”